Mä mistä löytäisin sen laulun...tai siis aiheen. Juomat...aamulla  vihreää teetä eugalyptuksella, päivällä Juhlamokka kahvia, iltapäivällä vihreä tee Orientia ja illalla lasillinen Sunrise punaviiniä.. mistä paras nautinto..Green Tea Tchae Orient, Liptonista.

Liptonin kotisivuilta kopiotu:

Luonnon omaa energiaa, terveyttä ja elinvoimaa tarjoava Lipton Green Tea on mielen ja kehon virkeydestä kiinnostuneille ihanteellinen valinta. Vihreä tee tuo rentoutusta, mielenrauhaa ja tasapainoa mitä helpoimmassa muodossa. Maustetut makuvaihtoehdot mahdollistavat terveellisen nautinnon vaikka joka päivä.

Tuon lauseen voin vahvistaa, kunpa uskaltaisi jättää kahvin kokonaan, mutta ihminen tarvitsee näköjään useampia nautinnon lähteitä päivässä.

Illalla alkoi kahdeksan osainen norjalaissarja Yle FST5:lta Berliininpoppelit, joka perustuu kirjailija Anne B. Ragden romaanitrilogiaan Berliininpoppelit, Erakkoravut ja Vihreät niityt. Ensimmäinen osa oli todella onnistunut, eläydyin siihen täydellisesti, se oli ohjattu yhtä hyvin kuin Ragde oli romaanit kirjoittanut. Trilogia oli niin yllätyksellinen ja vaikuttava! Kirjojen kuvat kopioitu Tammen sivuilta.