Koulutusta ja kudontaa. Koko päivän olin koulutuksessa 32:n muun työtoverin kanssa. Uusia asioita on tulossa ja kaikkien meidän pitää hallita ne. Olikin piristävä ja innostava päivä, toisin kuin aamulla kuvittelin ja pelkäsin tylsästä ja unettavasta päivästä. Kouluttajia oli viisi, joten sekin piristi, kun jokainen heistä opetti omalla temperamentillaan.

Kävin kaupungilla etsimässä keväisiä vaatteita kaupoista. Löysin yhden trikoopuseron, keväisen vihreän, toivottavasti sopii harmaan työpukuni kanssa. Hamosta olen etsinyt kotikäyttöön, vaan kaikki halvimmat puolihameet maksoivat 29,50 euroa ainakin kolmessa kaupassa, onkohan niissä hintakartelli. Tuollaista summaa en raski upottaa kotihameeseen, täytyisipä itse tekaista. Nuorempana ompelin niin paljon, että kyllästyin koko touhuun. Ehkä nyt taas olisi aika laittaa ompelukone surraamaan.

Meidän kylän naiset laitoimme tänä iltana puikot heilumaan. Aloimme kutomaan myssyjä TAYS:n syöpätautien poliklinikalle, Sytomyssykampanja kestää toukokuun loppuun saakka. Ohje myssyihin löytyy neuleblogista: langantaikaa.vuodatus.net             Myös blogissa seijasisko.vuodatus.net pääsee tutustumaan ym kampanjasta. Meillä olikin hauska ilta, ja minäkin opin äkkiä myssyn tekniikan, vaikka aluksi epäilin. Ohjeen mukaan tarvittaisiin neljän sukkapuikon lisäksi apupuikkoja, mutta näppärä ohjaajamme opetti kudonnan ilman apupuikkoja.