Tänään pyydettiin kirkkovaltuuston vanhoja ja uusia jäseniä avustajiksi Nokian pääkirkkoon. Minä sain toimia päivän tekstien lukijana, ja ehtoollisviinin jakajana, se olikin mieluinen tehtävä. En olekaan ennen lukenut näin isossa kirkossa, onneksi oli hyvät mikrofonit. Muuten meni mielestäni hyvin, olenhan ollut runoja lausumassa Ylöjärven ja Valkeakosken kirkoissa, sepä auttoi asiaa, en edes jännittänyt. Ainoa moka tuli, kun 2. lukukappaleen alussa piti sanoa raamatun kohta, ja kirkossa olevassa kirjassa luki vain Tess. luvut se ja se. Kauhusta katselin yleisön edessä kirjaa, mikä ihme se vaikea sana olikaan. Pelastin tilanteen: että luen Uuden testamentin Paavalin kirjeistä....vaikea sanoa tämä sana....Tessalonilaisille.  Kotona katsoin sitten raamatusta, se oli Tessalonikalaisille.  No, eipä sitä kaikki seurakuntalaisetkaan toivottavasti tietäneet. Pinsiön kirkossa minulla on aina ollut oma raamattuni, jossa lukee selvästi tekstien nimet.

Kirkon kuva on Nokian seurakunnan nettisivuilta. Pääsin siis Nokialle kirkkovaltuustoon, äänimäärällä 38, kiitos äänestäjilleni! 

Vilpo oli meillä yökylässä perjantaista lauantaihin, meillä oli oikein mukavaa. Hän oli oikein hyväntuulinen ja puhua pulputti selkeällä suomen kielellä pitkiä lauseita. Facebookissa jo kirjoitinkin hänen pisimmän kuulemani lauseen. "Kiitos pappa, kun tuot minulle ja mummulle mustaa makkalaa". Lähes putosin tuolistani, kun hämmästyin kovasti tuota nopeaa puheen kehitystä. Ikä on vasta 2 v 4kk!

Tietokoneella olen viettänyt useita tuntia Facebookin ääressä. Meillä valtuustoehdokkaille oli omat Facebook sivut, joten oli pakko opetella taas niitä käyttämään.  Onneksi Kaisa opetti, ja nyt taas kirjoittelen omaakin Facebookia, ystäviä karsin tänään, minulle riittää hyvin tutut ja sukulaiset. Pääni meni aivan sekaisin, kun hyväksyin kaikki, jotka ystäväkseen pyysivät. Nyt minulla on kuusi ystävää, hyvä kun heidät hallitsen, Kaisalla on yli sata, huh. Pappi sanoi saarnastuolista, että ihmisillä on hyvä olla ystäviä, tuttavia ja työkavereita,  jopa niin paljon kuin Facebook suosittelee n. 130.

Kävin eilen elluissa katsomassa kotimaisen elokuvan, joka oli hyvin koskettava ja tunteikas. Elokuvateatteri oli lähes täysi, että vielä ehtii katsomaan, kannattaa mennä!

Prinsessa
Prinsessa-elokuvan tarina pohjautuu tositapahtumiin ja todelliseen henkilöön. Sijaiskodista toiseen riepoteltu kabareetanssija Anna Lappalainen (Katja Kukkola) päätyy mielisairaalahoitoon, ja pian henkilökunnalle ja muille potilaille selviää, että Lappalainen kärsii voimakkaasta harhasta.