Meillä oli hyvin rauhallinen vappu. Perjantai-iltana vietin työtovereiden kanssa hauskan illan Alisenjärven rannalla Nou:n majalla. Aloitimme käsihoidolla, jatkoimme ruokailulla viinin kera, leikeillä ja lopuksi saunoimme ja istuskelimme kylpytynnyrissä.

Vappuaattona haravoin pihaa ja kävimme katsastamassa Tampereen vapun viettoa, ajelimme Hämenkadun päästä päähän. Oli ruuhkaista, joten ehdimme katsella nuorison menoa, joka oli aikas rauhallista vielä aattona iltapäivällä.

Tänään Vapun päivänä lähdimme Kaukajärvelle, haimme Eilan mukaan ja menimme viemään krysanteemin Paavon haudalle. Olipa kylmä ilma, välillä sateli räntääkin. Joten kiiruusti tulimme anoppilaan ja teimme ruokaa. Maukasta oli.

Kotiin ajelimme Siwan kautta ja nyt vasta ostimme vappujuomia, J. olutta ja minä karpalomehua.  Lähdin lenkille Hopeatielle sauvojeni kanssa ja poikkesin Siperian vuoreen, maasto oli jo aivan kuivaa. Aurinko paistoi kauniisti, kuitenkin tuuli kylmästi. Heleän vihreät koivunlehdet lähes kimalsivat auringon valossa. Poikkilinjantien varrella oli kurkia pellolla, yhden kuvan ehdin napata ennenkuin lähtivät pois,  eivät ne jääneet poseeraamaan.