Meillä Pinsiöläisillä on käsitöiden myyntinäyttely Nokialla Kulmakivessä Härkikadulla. Käsitöitä saa varata ja merkitä varauksen kirjaan ja ennen joulua sitten teemme kaupat. Vien huomenna valtavan määrän sukkia lisää seinälle, täytyy kuitenkin tehdä sukille orret, ennenkuin ne saa seinälle laitettua. Onneksi on lomaviikko edessä, muuten se olisi mahdotonta.

Minä olen tällainen järjestelijä, käsitöiden tekeminen jää vähiin, kaikki mitä kudon, ostan omaan käyttöön. Pinsiö-Seura ostaa langat ja tuotto menee kirkon kellotapulin rakentamiseen. Parhaillaan kudon tyttären tyttärelle liivihametta, joka valmistuu hyvin hitaasti.

Tänään kävimme jouluostoksilla, Vantaan nuorille löytyi Seppälästä pehmeät paketit. Saimme erittäin hyvää palvelua ja muistin siitä kiittää nuorta naismyyjää. Toivottavasti hän osaa arvostaa hyvää palautetta. Minä ainakin tulen pitkäksi ajaksi hyvälle mielin, jos joku joskus kiittää palvelusta.

Itselleni ostin Sportia Pekasta lenkkarit, kyllä taas kelpaa lenkkeillä. Täytyy alkaa kävelemään Ylöjärven keskustassa, täällä sohjoisessa talvikelissä ei kyllä nauti lenkkeilystä. Toivottavasti pian tulisi lunta, että pääsisi hiihtelemään.