Aamun lukeminen: Ylöjärven Uutiset, joka on kunnon sanomalehti, kooltaan, runsaudeltaan ja kauneudeltaan. Toisin kävi uudistetun Nokian Uutisten kanssa; vaikuttaa halvalta ilmaislehdeltä. Jopa NU logo, voiko tuon pelkistetympää logoa olla, olisivat voineet käyttää kauniimpia kirjaimia eivätkä pelkkiä pölkkykirjaimia. Mutta pakkohan se on tottua uudistettuun lehteen, säästin viimeisen vanhanmallisen Nokian Uutisen muistoksi.

Töiden jälkeen kuntosalilla Jumppakulmassa, lämmittely soutulaitteella ja kuntopyörällä, koska juoksumatto oli varattu, vähän harmitti. Valkoiset sormet ovat pakkaskelillä harminani, mutta ei mennyt montaakaan minuuttia kuntopyörän selässä, kun veri alkoi kiertämään kunnolla. Salilla oli kuntoilemassa noin viisitoista henkilöä, ikähaarukka 20-70 vuotta,eikä tarvinnut edes jonottaa laitteisiin. Kuntosaliharjoittelu on mukavaa, saa tehdä harjoitukset täysin oman kunnon mukaan. Kuntoilun jälkeen  Essolle (ST1:lle) kaakaolle ja karjalanpiirakalle, jossa rauhallinen tunnelma. Siippa tahtoi pari olutta tuliaiseksi ja niiden lisäksi sieltä tarttui mukaani päärynäsiiderikin.

Siippa oli tallentanut Matkaoppaat sarjan tämän päivän jakson, jonka yhdessä katselimme. Aivan kuin olisimme itsekin turisteina, sarja on täten hyvin tehty, saamme nauttia turkkilaisesta menosta omassa nojatuolissamme. Suunnittelimme ensi kesäksi Turkkiin Alanian matkaa jo ennen tätä sarjaa, saapa nähdä saammeko toteutettettua haaveemme.