Tänä talvena on satanut reippaasti lunta. Tapaninpäivänä lähdimme Anoppilaan, oli kova tuisku, pääsimme kuitenkin Rajalantien lumipenkkojen läpi, hitaasti mutta varmasti. Eila oli laittanut joka sortin jouluruokaa, ja hän osaa aina tehdä ruuan ajallaan. Pitäisi ottaa oppia hänestä. Mukavaa oli olla yhdessä Joken veljien ja heidän puolisoiden kanssa saman pöydän ääressä, olikin kulunut tovi edellisestä tapaamisesta. Kiitos Eila-mummille!

Tänään pistäydyimme töiden jälkeen viemässä joululahjat tyttären perheelle, kun emme ennen joulua heitä nähneet. Poju oli iloisella tuulella, kuten aina, pahantuulisena en ole koskaan häntä nähnytkään. Hän kattoi innoissaan ruokapöytää essu edessään, nautimme tomaattikeittoa ja omatekoista leipää. Olivat hankkineet leipäkoneen, ja nyt oli rapeakuorista ja maukasta leipää pöydässä.

Illalla oli vielä Pinsiö-Seuran syyskokous, jossa kaikki taisivat olla johtokunnan jäseniä. Eipä tullut kinaa uusista johtokunnan jäsenistä, vaikka kolme meistä oli erovuorossa. Seurassamme saa olla kuusi peräkkäistä vuotta johtokunnassa, eipä ollut minulla erovuoroa. Ikävä minun tulisi tuota mukavaa porukkaaa, jos en kokouksissa kävisi, enkä myöskään tietäisi kylän asioista mitään.

Illalla telkkarista Taivaan tulet, pidän siitä sarjasta!