Lämpötolppa kaupungilla paitsi lämmittää autoani, antaa pakostakin hivenen työmatkaliikuntaa, aamukävelyksi yhteensä postilaatikkoreissun kanssa 15 min; parempi kuin ei mitään.  Iltasella 15 min tanssiliikunta Bob Marleyn soul rebel musiikin tahdissa piristi, samoin viinimarjamehu viinilasista nautittuna, perjantai-illan nautintoa. TV 2: sta alkoi uusinta sarja: Kätevä emäntä, sketsi sarja, jossa mm. Maria Sidd meitä nauratti.

Töiden jälkeen poikkesin lähimmäisiä kurkistamassa, äiti oli kadottanut muistikirjan, johon vielä eilen kirjoitimme poikani osoitteen. Etsimme kaikki mahdolliset paikat, vaan ei löytynyt, äiti jo epäili, että joku käy hänen asunnossaan viemässä tavaroita, koska ei ollut ensimmäinen kadonnut vihkonen. Muutaman kuvalehden välistä löysin muita papereita, jotka hän oli siivonnut piiloon, ehkä se muistikirjakin luuraa jonkun lehden välissä, enpäs huomannut selata sanomalehtiä. Toisella sukulaisrouvalla oli kaikki tallessa, hänen huushollissaan ei ole mitään ylimääräistä. Hän lukee lehden ja laittaa sen heti lehtikeräykseen, samoin kun hän saa kortin, jonka luettuaan laittaa heti keräyslaatikkoon. On muuten siisti huusholli, enpä pystyisi moiseen, minun saamat korttini on ainakin kaksi viikkoa pöydällä ihaitavana ja katseltavana. Kerran kyselin uuden telkkarin käyttöohjeita häneltä, sanoi laittaneensa sen paperinkeräykseen, koska ei siitä kuitenkaan mitään ymmärrä,  voi taivas!

Menen huomenna lauantaina yhdessä näiden leskirouvien kanssa teatteriin katsomaan Viimeistä sikaria. Ostimme joululahjaksi toinen toisillemme teatterilipun, vaikutti järkevältä, ei tullut ainakaan turhaa tavaraa nurkkiin lojumaan. Menemme hienosti taksilla kaupunkiin rouvien sotekorteilla, minäkin saattajana pääsen siivellä.