Sain otettua tänään itseäni niskasta ja etsittyä jumppaohjeet selän kunnossapitoon. Koko talven olen ajatellut sitä ja kärsinyt issiasvaivoista. Olen saanut fysioterapeutilta henk.koht. ohjeet ja hyviltä ne tuntuivat kropassa. Olen kuvitellut, että kuntosaliharjoitukset silloin tällöin riittäisi, mutta eipä riitä. Sitten kun olo on tarpeeksi vaivainen, on pakko alkaa tekemään jotain sen eteen. Kävin kolme kertaa hierojalla, se auttoi hetkeksi, mutta pidemmän hyödyn saa vain itse kuntoilemalla. Tästä on hyvä jatkaa, varsinkin kun on kesäloma edessä!

Mukava lukea noita kommentteja blogissani, ja sitä kautta löytää teidän muiden blogeja. mm. Tiukun ja Annan blogeissa on hauskoja kuvia heidän koiristaan ja kommelluksista niiden parissa. Tulen ihan hyvälle mielelle niitä lukiessani."Minä ja syöpä" sivuilta sain lukea elämän todellisista vaikeuksista ja niistä selviämisistä. Omat kipupisteet vaikuttivat tosi pieniltä hänen kokemiensa asioiden rinnalla. Näin siinä noiden sytömyssyjenkin esittelyn ja tarpeellisuuden. Meidän kylästä lähetimme ainakin 20 myssyä TAYS:in.

Ei tarvitse enää kirjastossa käydä, mielenkiintoista lukemista riittää näissä omaelämäkerronnoissa. Terveisiä ja kiitoksia teille kanssasisaret!