Lomaviikko lopuillaan, haikeutta ilmassa, mukavia muistoja jäi tästä helmikuisesta pakkasviikosta.

Kiitos Annalle eilisistä kommenteista, ne lämmittivät. Minustakin meillä on ollut hengen heimolaisuutta, vai kuinka sen parhaiten sanoisin. Kun katselen valokuviasi, näen niissä paljon sinun tunteitasi mukana. Näissä blogikirjoituksissa saan itse valita kenen kirjoituksia luen, vaikka kirjoittajia on tuhansia, niistä valikoituu pienen pieni joukko, joiden kirjoituksia seuraan.

Monikohan Aamulehden lukija tuuletti tänään petivaatteensa, minä olin ainakin yksi niistä. Lehdessä oli koko sivun kirjoitus, kuinka pölypunkit kuolee pakkasella. Kirjoituksen mukaan niitä pitäisi tuulettaa koko päivä, meille riitti kuitenkin kaksi tuntia, johan peitot ja tyynyt kostuvat pitemmässä ajassa. Illalla on mukava oikaista puhtaisiin petivaatteisiin.

Veljeni puolisoineen käväisi kylässä, teimme veroilmoitukset yhdessä loppuun. Tarjosin kahvia, kakkua ja lasilliset punaviiniä, olipa heistä paljon hyötyä minulle, voin nyt jättää väliin veroillan. Nuorempana jaksoin istua illan koulutuksessa, nyt kaipaan lepoa heti työpäivän jälkeen.