Ei onneksi ihan joka päivä, mutta parin kuukauden välein. Sain antibioottikuurin, toisen puolen poskiontelo ja korva olivat vähän tulehtuneet. Koskiklinikan lääkärit ovat huippuystävällisiä ja päteviä ammatissaan, eivätkä pihtaa lääkemääräyksissä, kuten lääkärit joskus terveyskeskuksessa. Kyllä tästä nyt toivutaan!

Neilikka pihamme kukkapenkissä on auennut ja se on levinnyt isolle alueelle, koska en ole raskinut harventaa sitä. Kukka on kiitollinen kasvatettava, eipä tarvitse tehdä oikeastaan mitään sen hyväksi. Tämän vuoden loma-aikani 14.6-11.7 on paras aika luonnon kauneuden ihailijalle ja se osuu minulle joka neljäs vuosi. Ensi vuonna on vuorossa touko-kesäkuun loma, se taitaa olla ikävin lomakauteni, koska aivan kuin kesä loppuisi jo kesäkuussa. Tällöin olen säästänyt viikon syyskuulle, jotta on mitä odottaa.

Uskaltauduin tänään pitemmälle kävelylenkille illan suussa, kun aurinko ei enää paahtanut. Kävelyvauhtini oli hidas, jotta se ei pahentaisi flunssanoireita. Kylämme pelloille on kylvetty rypsiä ja keltainen kukkaloisto on uskomaton, tulkaa vaikka katsomaan. Otan huomenna kameran mukaani lenkille, tänään en huomannut. Yksinäni kävelin, välillä rupattelin puhelimessa, handsfree on hyvä lenkkikaveri. J. jäi lukemaan kirjeitä sieltä jostakin..rintamalta..hänellä taisi vierähtää 10 tuntia niiden parissa. Kirjeitä on iso laatikollinen, rintamalla oli viisi veljestä (isä ja neljä setääni), jotka kirjoittivat kotiinsa ja toisillensa kuulumisia. Ovat ne kirjeet uskomattoman mielenkiintoisia ja välillä kauhistuttavia ja hyvin hyvin surullisia.