Meidän käsityöpiiri on taas alkanut toimintansa kesän jälkeen. Yksi torkkupeitto on valmistumassa, minunkin kutomia palasia siinä on kahdeksan. Pidämme marraskuussa myyjäiset Pinisiössä ja joulu- ja tammikuussa meillä on myyntinäyttely Nokian seurakunnan tiloissa Kulmakivessä. Muut kutovat miesten sukkia, minä en nyt jaksa niitä kutoa, joten aloitin hauskan työn: Onnalle mekko. Tavoitteeena saada se juhannukseksi valmiiksi. Eipä tule paineita sen tekemisestä.

Huomen illalla meitä koulutetaan Pinsiö-Seuran www, sivujen tekoon. Saas nähdä opinko, vai onko liian vaikeata meikäläiselle. Pitäisi ottaa oma kone ja mokkula mukaan, kuinkahan se onnistuu. Olen aikeissa ostaa oman läppärin näitä toimittajan töitä varten, koska istun liikaa tällä yhteisellä koneella. Pinsiön uutisiin on ollut mukava kirjoittaa ja valokuvailla blogia silmällä pitäen.

Laitetaanpa välillä luumusadostamme kuva, kun puolukka kuva jo kyllästyttää. Luumut olivat sopivan happamia ja makeita, joten söimme kaikki, eipä niitä riittänyt säilöttäväksi. Tyttäremme pihasta tuodut omenat odottavat edelleen säilöjää, jospa ensi lauantaina.