Naisten kesken tänä iltana neulepiirissämme oli uusi naapuri Anne, oli mukava tavata häntä. Laila oli valmistanut niin maukkaita suklaamuffinsseja, jotka oli päällystetty suklaa- kekseillä, ah, ne oli hurmaavan makuisia. Parin viikon päästä meillä on myyjäiset, joissa kauppaamme tuotteitamme, toivottavasti saamme kaupaksi. Neuleita ei voi ihan halvalla myydä, koska langat ovat niin arvokkaita.

Sauna oli lämmin kun tulin kotiin, se teki rennon olon illaksi. Katselimme neloselta "Neljän tähden illallisen", se olikin tosi hauska tänään. Kokkausvuorossa oli ex-kilpa-autoilija Emma Kimiläinen, hän sai huippupisteet ruuasta ja seurusteluosuudesta. Taisi olla ensimmäinen kokki, joka sai ruuasta täydet kuusi pistettä. Kimiläinen oli kaiken kaikkiaan niin rento, ei hermoillut yhtään, oli opettavaista seurata hänen ruuanlaittoaan.

Sain tänään torilta karpaloita kolme litraa, koska itse kerätyistä marjoista ei riittänyt pakasteeseen, nyt saa minun puolesta talvi tulla. On marjoja pakkasessa ja autossa talvirenkaat.