Olen nauttinut lomailusta tämän viikon. Lauantai-aamupäivänä 7.4 kävin viimeisellä hiihtolenkillä Koukkujärven maastossa. Keli oli muuten erinomainen, mutta suksien teippikohtiin tarrautui lumi ylämäissä, joita sitten raaputin pois jatkaakseni matkaa. Haikeaa jättää näin keväällä hiihtämisharrastus, se on kuitenkin niin monipuolista liikuntaa, vaikka pelottaakin alamäessä laskettelut. Enpä kuitenkaan kaatunut koko talvena, vaikka kaiken aikaa sitä pelkäsin.

Veljeni taidenäyttelun avajaiset olivat tiistaina Tampereella Taide Galleriassa. Pate Mustajärvi oli virittämässä lauluillaan tunnelmaa ja vieraita oli mukavasti paikalla. Ainakin neljään  tauluun ilmestui punainen tarra, joka tietää hyvää talujen tekijälle.

Ostin pienen taulun " Äiti ja tytär" mustavalkoisen työn gallerian omista kokelmista. Veljeni töitä on jo neljä kappaletta kotimme seinillä, joten jätin uudet teokset  muiden ostettaviksi. Useat niistä ovat isokokoisia metalli- ja puutöitä, jotka sopisivat parhaiten yleisten tilojen seinille isokokoisina teoksina.

 

Käsitöissäni olen edistynyt; sain aikaiseksi Etiopiaan lähetettäväksi vauvan nutun. Lähetyssihteerimme lähettää kaikki kutomamme nutut toimitettavaksi synnytyssairaalaan Etiopiassa, seurakuntamme lähetystyöntekijän alueelle. Ensimmäisen kerran elämässäni kudoin pyöröpuikoilla ja työ sujuikin joutuisasti eikä nuttuun tullut turhia saumoja. Lankaa oli jäänyt edellisestä työstäni tähteeksi, joten ei tarvinnut edes sijottaa rahaa siihen.

Oheet nuttuun löysin blgista: http://langanpaat.blogspot.com/p/neuleohjeita.html

 

Nyt aloitin slipoverin neulomisen tyttärenpojalle, taaskin Nalle langalla, josta tulee mukavan pehmeää  neuletta. Nyt neulon ribbineulosta eli kaksi oikein ja yksi nurin, helppoa...

 

 Viikolla ajelin Ikaalisten kylpylähotelliin, kävin kuntosalilla, siellä olikin todella hyvät kuntoilulaitteet, suosittelen. Kylpylässä kävin uimassa sekä allasjumpassa, enpä rentouttavampaa tekemistä lomalleni voisi keksiä.

Tänään lauantaipäivänä oli kulttuurielämysten aika; kylämme seurantalolla oli pelimannien musiikkiesitys ja mieskuoron konsertti. Mukava iltapäivä.