Tänään olisi ollut Kyläseuramme johtokunnan kokous, onneksi olin erehtynyt luulemaan, että se on ensi viikon torstaina. Täten ehdin taas katolle lunta luomaan, tänään oli puolisokin mukana. Yhdessä työ kävi joutuisammin.

Tässä blogissa ei kaikki Word ohjeman säännöt pure. Olin kirjoittanut tuon äitini runon ensin Wordissä ja yritin siirtää sitä kopiomalla tänne, vaan rivit olivat aivan sekaisin, tyhjiä rivejä oli aina kaksi välissä.  Tabulaattorinäppäimen käyttö rivin lopussa aiheuttaa tyhjän rivin, joten runojen kirjoittaminen ei onnistu ainakaan tällä blogipohjalla. Niinpä otin valokuvan hänen runokirjastaan ja laitoin kuvan eiliseen tekstiini.

Aloitin eilen Martti Häikiön kirjoittamaa elämäkerta kirjaa V.A. KOSKENNIEMI - suomalainen klassikko, joka on aivan uutuusteos. Häikiö kirjoittaa niin vahvaa, väkevää tekstiä, sanoja, joita en itse osaisi laittaa paperille. Kirja on 400 sivuinen ja siitä on kirjastossa varauksia, joten todennäköisesti joudun sivuja valikoiden tutustumaan teokseen. Koskenniemi oli yliopiston professori, akateemiiko, kirjailija, mutta ennenkaikkea runoilija, jonka säkeitä kuullaan sävellettyinä. Hänen tunnetuin runonsa on Jean Sibeliuksen säveltämä "Finlandia".